Marmolux is uw marmoleumspecialist voor Rotterdam Rijnmond en omstreken.
In 1989 opgericht en gevestigd in Rotterdam, eerst aan de Noordsingel en momenteel aan de Burgemeester Roosstraat 50. Sinds 2001 is Marmolux in handen van de gebroeders Steenhouwer, die met zo’n 30 jaar ervaring al heel veel opdrachten tot tevredenheid van onze klanten hebben geklaard.

Wij zijn een Rotterdams familiebedrijf waar de klant centraal staat. Onder het genot van een kop koffie of thee krijgt u bij ons alle tijd die u nodig heeft om uw duurzame vloer samen te stellen.

Kom snel voor inspiratie bij ons in de showroom langs.

Aan de hand van een schets of bouwtekening kunnen we al een voorlopige prijsopgaaf maken, echter komen wij het liefst vrijblijvend bij u langs om de vloer te inspecteren en in te meten.
Zo kunnen we u een eerlijk advies geven en vrijblijvend een offerte opmaken.

Naast marmoleum bieden wij u ook mooie vinyl -,pvc-, tapijt– en laminaatvloeren en raamdecoratie op maat.

Catharina van Rotterdam

Verkoopadviseur

Catharina is al zo’n 15 jaar het eerste aanspreekpunt bij Marmolux. Ondertussen op vrijwillige basis helpt zij de klanten hun weg te vinden in het rijke aanbod van vloeren en doet dit met veel enthousiasme! Koos haar man helpt haar waar hij kan, doet de bevoorrading en de boodschappen.

Marcel Steenhouwer

Eigenaar / vloerenlegger

Marcel zit sinds 1984 in het vak, eerst als behanger / stoffeerder, later meer specifiek in de harde vloerbedekking zoals Marmoleum, PVC en rubber. Sinds 2001 zelfstandig ondernemer.

Onno Steenhouwer

Eigenaar / vloerenlegger

Onno is in 1987 in het stoffeerwereldje begonnen en na zijn eerste werkgever is hij in 1997 voor Marmolux gaan werken in 2001 hebben we de zaak overgenomen en met enthousiasme voortgezet.